avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua care sunt pașii care trebuie făcuți ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua care sunt pașii care trebuie făcuți pentru a prelungi ...

Bună ziua care sunt pașii care trebuie făcuți pentru a prelungi CCC de la 4 la 5 ani .Mulțumesc frumos pentru răspuns

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil grad 2 handicap alice_xax alice_xax Buna ziua. Am urmatoarea speță: am obținut certificat grad 2 ptr copil care împlinește 2 ani pe 6 decembrie. 1. In primul rand vreau sa stiu care sunt ... (vezi toată discuția)
Trecerea in concediu pentru ingrijirea copilului cu handicap pana la trei ani de catre tatal copilului terezbarbu terezbarbu Buna ziua, in momentul de fata eu sunt in concediu pentru ingrijirea copilului de doi ani. Sub indrumarea doctorului de familie ( este medic pediatru) am ... (vezi toată discuția)
Prelungire cic pana la 3 ani andreea1977 andreea1977 Buna ziua. As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu situatia mea. Ma aflu in CIC pana la implinirea varstei de 2 ani adica 02. 02.2013,am dreptul ... (vezi toată discuția)