avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal ca angajatorul să îmi acceseze sau să ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal ca angajatorul să îmi acceseze sau să îmi citească ...

Este legal ca angajatorul să îmi acceseze sau să îmi citească mesajele de pe WhatsApp, chiar dacă folosesc un telefon sau un cont de WhatsApp de serviciu? Ideea e ca angajatorul mi a reprosat ca am facut misto si barfit pe el impreuna cu un coleg. Conversatia a fost pe laptopul de munca, pe whatsapp web ,contul de serviciu.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT STROIE CATALIN , Avocat 13:17, 19 Noiembrie 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi incriminata o persoana care a utilizat un calculator ... elenaalbean elenaalbean Poate fi incriminata o persoana care a utilizat un calculator public dintr-o instituție publica(cancelarie) pentru divulgarea de informații, dacă a găsit ... (vezi toată discuția)
Eu cu inca 4 5 colegi am avut un grup privat de whatsapp ... thinkclear31@yahoo.com thinkclear31@yahoo.com Buna ziua ma confrunt cu o problema si am nevoie de ajutor. Eu cu inca 4 5 colegi am avut un grup privat de whatsapp...unde uneori ne mai spuneam ... (vezi toată discuția)
Utilizare grup de whatsapp stefanica1975 stefanica1975 Buna ziua, Lucrez in comert intr-un grup de 18 persoane si de curand seful a decis sa creeze un grup de whatsapp cu tot personalul pt a comunica diferite ... (vezi toată discuția)