avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am înregistrat un contract de închiriere apartament ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am înregistrat un contract de închiriere apartament pe durata ...

Am înregistrat un contract de închiriere apartament pe durata de 1 an . Acesta a expirat la 10.10.2025. Art. 4.2 din contract precizează că:
"In cazul in care niciuna dintre părți nu și va manifesta voința cu privire la încetarea contractului până la încheierea perioadei contractuale, contractul de închiriere se va prelungi automat pentru o perioadă de 1 an de zile."
Întrebare: este necesar încheierea unui nou contract sau act adițional și depunerea acestuia la ANAF?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 07:32, 20 Noiembrie 2025
Nu este necesar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la rezilierea contractului andr33apn andr33apn In cazul in care exista o clauza intr-un contract\" durata contractului este 1 an, si se prelungeste automat cu inca 1 an, in cazul in care nu se cere ... (vezi toată discuția)
act aditional pentru prelungire termen valabilitate contract de vanzare-cumparare Criskis Criskis Buna ziua, Prin prezenta va rog sa ma ajutati pe tema prelungirii termenului de valabilitate al contractelor de vanzare-cumparare incheiate cu diversi ... (vezi toată discuția)
Daca cineva ma poate ajuta Hollywood Hollywood Am o mare problema, va rog sa ma ajutati. Societatea mea, la data de 25 februarie 1997 a inchiriat un spatiul comercial de la proprietar (persoana fizica). ... (vezi toată discuția)