avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca o hotarare s-a anulat in tot din cauza nelegalei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca o hotarare s-a anulat in tot din cauza nelegalei citari ...

Daca o hotarare s-a anulat in tot din cauza nelegalei citari (paratul nu stia de proces deloc) si a fost trimisa la rejudecare, cine plateste cheltuielile de judecata consumate in fondul anulat?

Alte discuții în legătură

Revizuire 2 hotarari la instanta ierarhic superioara, in baza deciziei curtii constitutionale ? cristiannegru cristiannegru proces pensii - pt. eliberare adeverinta de munca instanta de recurs a trimis cauza spre rejudecare la aceeasi instanta de fond, dar la alt complet de ... (vezi toată discuția)
Martor ContSters211210 ContSters211210 buna ziua, am fost martora intr-un proces civil am depus marturie la care nu eram sigura pe raspuns-stiam amanunte de la parata iar la unele intrebari am ... (vezi toată discuția)
Recurs Madalina43 Madalina43 Buna ziua, va rog sa-mi dati un sfat in ceea ce priveste un recurs admis. Datele problemei sunt urmatoarele: la instanta de fond am castigat ... (vezi toată discuția)