avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi s-a retinut permisul si nu stiu pentru ce perioada. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi s-a retinut permisul si nu stiu pentru ce perioada. ...

Buna ziua! mi s.a retinut permisul si nu stiu pentru ce perioada. nu am primit procesul verbal. a zis ca o sa il trimita prin posta. mentionez ca santiunea a fost pentru depasire pe linie continua si trecere de pietoni. nici amenda si nici pe pe perioaa a fost retinut nu stiu. decat dovada de 15 zile am primit. apoi a zis ca o sa il caut. multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat abuziv pt 60 de zile ForWhhy ForWhhy Bună ziua. Câteva zile mergeam cu prieteni acasă și într-un sat un echipaj de politie au trecut lângă noi cu semnale luminoase. Mașina de politie a ... (vezi toată discuția)
Citatie serviciul politiei rutiere luckas luckas in urma unei citatii primita an posta de la Serviciul Politiei Rutiere,m-am prezentat la sectia de Politie pentru lamuriri referitoare la citatie.Organele de ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal neacordare prioritate pietoni Costinu Costinu Buna ziua. Mi s-a retinut carnetul de conducere si am primit amenda de 435 lei in termen de 15 zile(adica jumatate din 870) pe data de 9 august pe motiv ca ... (vezi toată discuția)