avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am un împrumut la un ifn de 1500 lei, din care am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am un împrumut la un ifn de 1500 lei, din care am ...

Bună seara,am un împrumut,la un ifn de 1500 lei,din care am platit950,apoi nu am mai putut plati de 4luni, Ei au declarat scadență anticipată,probabil sunt in curs de executare silită,Azi am primit mesaj că dacă plătesc 6300 nu se mai fac alte demersuri.Aș dori un sfat ,de la persoană avizata,e normal să ceară această sumă?
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 06:26, 20 Noiembrie 2025
Ati citit contractul sa vedeti cat aveti de plata pentru cei 1500 lei luati ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Daca e vorba de IFN tip Provident s-ar putea sa va treziti cu astfel de sume, daca nu atunci vor sa va jupuiasca. Daca doriti sa-mi trimiteti contractul sa vedem conditiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut ifn fals tmsc tmsc Buna ziua. Am o problema putin mai complicata in legatura cu un asa-zis imprumut la Provident. Acum vreo 2 saptamani m-am trezit acasa cu un plic de la o ... (vezi toată discuția)
Penalizari abuzive monica8712 monica8712 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie pe care eu o consider abuziva si am nevoie de ajutor. In decembrie 2014 am contractat un imprumut de la un ifn, un ... (vezi toată discuția)
Hora credit ifn - abuz, legile cum vor ei Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Bună ziua, Am o situație puțin ciudata cu hora credit ifn, vă rog mult un sfat. Am un împrumut de 2800 Ron luat acum ceva vreme , la data de 11 noiembrie ... (vezi toată discuția)