avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate desființa un act de vânzare-cumparare prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate desființa un act de vânzare-cumparare prin hotărâre judecătorească, eu ...

Se poate surpa un act de vânzare-cumparare prin hotărâre judecătorească eu fiind cumpărător?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:47, 20 Noiembrie 2025
Se poata anula un contract de vanzare cumparare? Anulare contract vanzare cumparare vicii ascunse
[ link extern ] /
ce ati cumparat si de ce vreti " surparea"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am achizitionat o masina in decembrie 2022 de la un ... Ioana Grama Ioana Grama Buna ziua, Am achizitionat o masina in Decembrie 2022 de la un parc auto, insa la o verificare ulerioara (datorata unei defectiuni la primul drum efectuat ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca sendysss sendysss In anul 2007 , luna februarie am vandut o masina ( platforma autoutilitara) , i-am dat pe incredre toate documentele masinii , am facut la data respectiva un ... (vezi toată discuția)
Garantie vicii ascunse constructii BogdanBalasa BogdanBalasa Buna ziua Doresc sa achizitionez un apartament de la o persoana juridica, care la randul ei a cumparat locuinta direct de la dezvoltatorul imobiliar iar ... (vezi toată discuția)