avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Intrebarea este referitoare la o Decizie privind ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Intrebarea este referitoare la o Decizie privind recuperarea ...

Intrebarea este referitoare la o Decizie privind recuperarea sumelor incasate necuvenit cu titlu de prestatii de asigurari sociale, in care se cere plata unei sume in baza Legii pensiilor militare L223/2015, art.27, alin.1, ce se va recupera conform L207/2015 privind Codul de procedura fiscala. Deoarece am constatat ca Decizia Casei de pensii se bazeaza pe o Decizie a Comisiei medicale care a fost anulata fara ca acest lucru sa ajunga sa fie cunoscut de Casa de pensii, noi am facut imediat contestatie la Casa de pensii pentru a anula Decizia de plata. Intrebarea este daca Casa de pensii mai are dreptul sa rezolve contestatia sau trebuie sa o depunem direct la Instanta de la domiciliu si in cat timp avem dreptul sa o depunem pentru a nu ramane definitiva ?

Alte discuții în legătură

Art. 181 din legea 263/2010 Mihaelaioli Mihaelaioli As vrea sa stiu ce stipuleaza art. 181, si anume cum se face recuperarea drepturilor necuvenite incasate de la asigurarile sociale( pensie). Multumesc (vezi toată discuția)
Debit rezultat in urma recalcularii pensiei Elidor Elidor Tatal meu in varsta de 86,5 ani , veteran de razboi , foarte bolnav, fara capacitate locomotorie, a primit de la Casa pensiilor Sect.2 o noua decizie cum ca in ... (vezi toată discuția)
L125/2014 privind amnistia pensionarilor paunion paunion Buna dimineata..sunt pensionar, fost pilot in aviatia civila din ROMANIA,pana la 31/08/2010 am beneficiat de L223/2007 privind pensiile speciale ale ... (vezi toată discuția)