avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum contest si scap de contribuția la fondul de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum contest si scap de contribuția la fondul de „îmbunătățire confort”

Buna !

Doresc sa aflu daca contributia la fondul de "imbunatatire confort", un fond extra fata de fondul de rulment este obligaotrie? eu am contribuit dar consider ca acei bani nu se folosesc si nu mai doresc sa fiu constransa sa contribui la un fond a carui utilitate nu o vad; momentan banii se acumueaza intr-un depozit, fara sa aiba vre-un scop anume; la adunarea generala am votat impotriva; administratorul pune presiune pe locatarii care nu doresc sa achite, si in fata tuturor citeste restante si apostrofeaza; pot face ceva legat de asta? cheltuieli si fond de rulment achitam...dar fonduri de sporire confort de 50 de ron/ luna.. de 5 ani in coace.. nu vad de ce;
Astept cu interes raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:00, 20 Noiembrie 2025
Nu e nici o constrângere: dacă majoritatea este de acord, fondul se strânge. Probabil e fondul de reparații, dar denumit mai pompos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanzi la fondul de rulment marida marida Intr-o asociatie de proprietari, dobanda din banca pentru fondul de rulment, poate fi folosita la completarea fondului de rulment al fiecarui proprietar? (vezi toată discuția)
Fondul de rulment migaste migaste Buna seara, spuneti-mi si mie, va rog, fondul de rulment este purtator de dobanda? Eu stiu ca acest fond se ruleaza lunar pentru a fi platite facturile pe care ... (vezi toată discuția)
Asociatie de propietari mnmgfd mnmgfd Va rog sa imi spuneti daca in cazul unei asociatii de propietari, locatarii care nu doresc sa achite Fondul special creat pentru acoperirea fraudei facuta de ... (vezi toată discuția)