In contractul de munca apar că fiind angajata la un anumit punct de lucru cu adresa specificata,ulterior am fost relocată la un alt punct de lucru,unde am lucrat 6 luni, De curând am primit notificare de desfintare a postului și a punctului de lucru în care eu activez momentan.Defapt la acest punct de lucru a fost angajată o alta colega care a făcut schimb cu mine.Este legal să mă concedieze pe mine,daca în contractul meu nu apare aceasta relocare și nu am semnat niciun act adițional?Mulțumesc ,
Da , am răspuns la e- mail așa cum era specificat in acel mail că voi fi relocată și că voi prelua sarcinile de lucru.Adresa de e-mail personala și în CC managerul zonal și alta persoana din conducere,dar nu am primit un act adițional cu privire la modificarea acestei relocari.Colega pe care am înlocuit-o este angajata la acest punct de lucru, s- a făcut acest schimb ptr ca eu sa cresc vânzările,ceea ce am și făcut,doar că au decis după aceea că nu mai au nevoie de acest sediu.Am primit notificare că se desființează punctul de lucru și postul meu cu adresa de la acest sediu,ori eu nu figurez la această adresa in contract,celalalta colega figurează.