avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In contractul de munca apar că fiind angajata la un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In contractul de munca apar că fiind angajata la un anumit punct ...

In contractul de munca apar că fiind angajata la un anumit punct de lucru cu adresa specificata,ulterior am fost relocată la un alt punct de lucru,unde am lucrat 6 luni, De curând am primit notificare de desfintare a postului și a punctului de lucru în care eu activez momentan.Defapt la acest punct de lucru a fost angajată o alta colega care a făcut schimb cu mine.Este legal să mă concedieze pe mine,daca în contractul meu nu apare aceasta relocare și nu am semnat niciun act adițional?Mulțumesc ,
Cel mai recent răspuns: Ronette , utilizator 16:43, 20 Noiembrie 2025
Nu exista nicio decizie scrisa a angajatorului privind relocarea dvs.?
Buna ziua,
Exista un e-mail in care sunt anunțată că voi fi relocată la un alt punct de lucru, am răspuns la acest e-mail și mi-am dat acordul.
Este adresa de serviciu sau personala ? V-ati dat acceptul prin raspuns la email?
Da , am răspuns la e- mail așa cum era specificat in acel mail că voi fi relocată și că voi prelua sarcinile de lucru.Adresa de e-mail personala și în CC managerul zonal și alta persoana din conducere,dar nu am primit un act adițional cu privire la modificarea acestei relocari.Colega pe care am înlocuit-o este angajata la acest punct de lucru, s- a făcut acest schimb ptr ca eu sa cresc vânzările,ceea ce am și făcut,doar că au decis după aceea că nu mai au nevoie de acest sediu.Am primit notificare că se desființează punctul de lucru și postul meu cu adresa de la acest sediu,ori eu nu figurez la această adresa in contract,celalalta colega figurează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea locului de munca Adytzu72 Adytzu72 Sunt intr-o situatie tare delicata si vreau sa stiu eu atat timp cat nu mi s-a modificat CIm pentru mutarea pe alt post se poate sa semnez inca ... (vezi toată discuția)
act aditional schimbare punct lucru altfel incetare cim Ana M M Ana M M Buna ziua, Societatea are 2 puncte de lucru unul intr-o localitate iar unul in alta localitate. La punctul de lucru la care lucrez societatea are spatiul ... (vezi toată discuția)
Sunt in ccc. s-a desfiintat punctul de lucru. ce drepturi am? adriana1908 adriana1908 Buna ziua! Am si eu o intrebare: momentan sunt in concediu de crestere a copilului, firma la care am lucrat si-a desfintat punctul de lucru unde am lucrat eu ... (vezi toată discuția)