avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am vazut ca s au schimbat codurile CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am vazut ca s au schimbat codurile CAEN

am vazut ca s au schimbat codurile CAEN si as dori sa stiu pt :import si vanzare autovehicule ,inclusiv vanzare in rate codul CAEN 4781 -este corect sa fie cel principal ,deasemenea:
4671,4618,6499
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:06, 20 Noiembrie 2025
Codul CAEN 4781 include:
= vânzarea cu amănuntul al vehiculelor noi și a celor uzate (inclusiv vehicule electrice):
- vehicule pentru camping ca rulote și case pe roți
- remorci pentru autoturisme
= vânzarea cu amănuntul al autovehiculelor noi și uzate (inclusiv vehicule electrice):
- autovehicule de pasageri
- autovehicule de teren ca jeep-urile (sub 3,5 tone)

In speta , daca activitatea principal;a este vanzarea de autovehicule , cu sau fara rate, da este corect ca 4781 sa fie CAEN-ul principal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati de servicii cozachi cozachi Daca in cadrul activitatilor secundare am specfifivcat - Intermedieri in comertul cu amanuntul cu priduse diverse- Cod CAEN 5119,pot pot deschide un magazin ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere remorci Rebbeca Rebbeca Buna ziua.Ma puteti auta in alegerea codului caen pentru o firma ce se va ocupa cu inchirirea de remorci sub 3,5 tone? Nu gasesc decat peste 3.5 tone in ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen e necesar pentru .. dezmembrari auto si vanzari auto ? AdyCta AdyCta Ce Cod CAEN e necesar pentru .. Dezmembrari auto si vanzari auto ? multumesc mult (vezi toată discuția)