avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As dori să vă pun o întrebare legată de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As dori să vă pun o întrebare legată de cumpărarea ...

Bună ziua!
As dori să vă pun întrebarea legată de cumpărarea unui imobil dar fără știrea soției și dacă ea ar avea drept la imobil sau dacă există o altă modalitate de a cumpăra fără a avea drept gen donație...
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt casatorita cu un barbat care are un copil ( major)din ... Cristinasunt Cristinasunt Buna ziua, sunt casatorita cu un barbat care are un copil ( major)din prima casatorie. Intrebare: dorim sa achizitionam un imobil dar vrem sa il protejam de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa va adresez o intrebare legata de vanzarea-cumpararea ... Panda Bear Panda Bear Buna ziua, as dori sa va adresez o intrebare legata de vanzarea-cumpararea unui imobil. Mama mea doreste sa imi transfere dreptul de proprietate exclusiva ... (vezi toată discuția)
Se poate ipoteca un imobil primit prin donație? AdeVela AdeVela Buna seara, As avea o intrebare legata de ipotecarea unui imobil primit prin donatie cu clauza de uzufruct pt obtinerea unui credit de constructie. Eu si ... (vezi toată discuția)