avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doresc sa ma transfer la alt spital din alt judet ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doresc sa ma transfer la alt spital din alt judet ...

Buna ziua ! Doresc sa ma transfer la alt spital din alt judet pe functia de asistent medical . Intrebarea mea este cum pot sa fac acest lucru ? Ce anume presupune , trebuie sa da-u concurs?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:28, 20 Noiembrie 2025
Transferul poate avea loc după cum urmează:
a) în interesul serviciului, numai cu acordul scris al persoanei care se transferă
b) la cererea persoanei, în urma aprobării cererii de transfer de către conducătorul autorităţii sau instituţiei publice la care se solicită transferul şi de la care se transferă.

Procedura de selecție în cazul transferului la cerere/în interesul serviciului cuprinde următoarele etape succesive:
a) etapa de selecție a dosarelor care îndeplinesc condițiile în vederea ocupării posturilor
vacante prin transfer, pe baza documentelor prevăzute la art. 8;
b) etapa de testare prin probă suplimentară pentru dovedirea competențelor specifice, după caz;
c) proba de interviu.
( extras din Regulamentul de transfer al unei institutii publice)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer asistent spital laurentiuu laurentiuu Sunt asistent intr-un spital. In urma unor conflicte intre asistenti si mine, majoritatea din cauza lor, am cerut transferul pe o alta sectie. Mi s-a refuzat ... (vezi toată discuția)
Bună seara. sunt asistenta medicala și as dori sa ma transfer ... Sasistent Sasistent Bună seara. Sunt asistenta medicala și as dori sa ma transfer de la un spital județean la alt spital județean din alt județ. Motivul transferului fiind ... (vezi toată discuția)