avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt divortata de tatăl copilului, copilul este cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt divortata de tatăl copilului, copilul este cu ...

Bună ziua sunt divotata de tatăl copilului ,copilul este cu ces și chiar eu dacă sunt în concubinaj cu alt cineva copilul mai poate beneficia de bursa medicala de la școală.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 21 Noiembrie 2025
Potrivit Ordinului de ministru nr. 5.518/11.07.2024, bursele includ, printre altele, acest tip de sprijin medical, menționând clar că venitul familiei, chiar dacă este mic sau mare, nu influențează acordarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am două fetițe, una la școală primară, una ... Lasy Lasy Buna ziua!Am două fetițe școlare.Una la școală primară,una la liceu.Am depus dosar pentru bursa socială.Celei din școală primară i s a aprobat,celei ... (vezi toată discuția)
Se incadreaza ca facand parte din familie monoparentala? Michaela89 Michaela89 Se incadreaza ca facand parte din familie monoparentala? Buna seara!Am fost casatorita iar in urma casatoriei a rezultat un baiat acum in varsta de 13 ani.In ... (vezi toată discuția)