avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN pentru vânzare online fără acord primărie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN pentru vânzare online fără acord primărie?

Un cod CAEN pentru vânzare online care nu necesită acordul de funcționare de la primărie?

Ca si context, am infiintat recent o firma de vanzare online articole de imbracaminte. Am inchiriat un spatiu special pt aceasta activitate, in Cluj.

Codul caen pe care il am momentan este 4791 - Intermedieri in comertul cu amanuntul nespecializat (rev3). Dar, am fost la primarie si pentru acest cod mi se cere acord de functionare. Pentru ca sa il obtin trebuie schimbata destinatia spatiului pe comercial. Este un proces foarte lung si costisitor pt mine si pt proprietara.

De la primarie m-au sfatuit sa imi mai adaug un cod CAEN pe vanzare online care sa nu necesite aceasta autorizatie/acord de functionare si asa scap de toata povestea cu schimbarea destinatiei. Am fost la registrul comertului sa ma interesez, dar au fost cam dezinteresate doamnele si nu m-au ajutat.

Oare stie cineva un cod caen pt vanzare online care sa nu necesite acord de functionare de la primarie, sau a mai trecut cineva prin asta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:39, 21 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Codurile CAEN pentru care este necesară, de regulă, obținerea acordului/autorizației de funcționare de la Primărie (conform OG 99/2000):
[ link extern ] /

Ce nu este mentionat, inseamna ca nu necesita obținerea acordului/autorizației de funcționare de la Primărie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online produse alimentare imsebii1 imsebii1 Salutare! Am o firma cu cod caen 4711, iar cu cod secundar 4791. As vrea sa deschid un magazin online unde sa vand alimentare si non alimentare. De ce ... (vezi toată discuția)
Clarificare cod caen 4791 Vinicius851 Vinicius851 Bună ziua Mi-am făcut o firmă i-ar cine mi-a înregistrat firma a zis că pot vinde produse importate cu codurile Caen 4711 și 4712 dar eu știam că e ... (vezi toată discuția)
Distributie online - cod caen si autorizatii marianbacau marianbacau Buna ziua, Incercam sa ne dezvoltam pe partea de online, si avand o oarecare experienta in anumite domenii am spus sa incepem de acolo. Daca la partea ... (vezi toată discuția)