avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru a întra ii posesia rentei viagere după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru a întra ii posesia rentei viagere după decesul mamei ...

Pentru a întra ii posesia rentei viagere după decesul mamei ce trebuie sa fac? Menționez ca toate bunurile după decesul parintilor au fost cedate copiilor. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:44, 20 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde e acea rentă? Dacă e viageră, obligația de plată s-a încheiat la decesul creditorului (adica al mamei).
De către cine au fost "cedate" bunurile părinților după deces, dacă ei sunt decedati?
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2025
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire renta viagera Ojovan Gabriela Ojovan Gabriela Buna ziua! Am mai postat un mesaj asemanator si saptamana trecuta insa nu am primit nici un raspuns asa ca revin. Soacra mea a decedat in luna decembrie 2012 ... (vezi toată discuția)
Renta viagera cameliadaj cameliadaj Buna ziua,bunicul meu a decedat in anul 2010,noiembrie.Unicii mostenitori au cedat mostenirea in favoarea mamei(bunicii).S-au depus actele la APIA si a primit ... (vezi toată discuția)
Neplata renta viagera bendisionesco bendisionesco Buna ziua, Parintii mei au vandut mie si uneia dintre surori, ambele cu rezidenta si in strainatate, apartamentul cu clauza de uzufruct si renta viagera ( o ... (vezi toată discuția)