avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce perioada am la dispozitie pentru a depune cererea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce perioada am la dispozitie pentru a depune cererea de chemare in judecata

Am trimis notificare pentru indeplinirea procedurii prealabile cu data limita de a face 15 octombrie.
Din motive obiective nu pot face momentan cererea de chemare in judecata.
Ce perioada am la dispozitie incepand cu data de 15 octombrie pentru a depune cererea de chemare in judecata?
Cel mai recent răspuns: Avocat - Silviu Dumitru , Avocat 00:58, 21 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificarea nu creează un termen obligatoriu pentru dvs. După 15 octombrie ați putea introduce acțiunea oricând, atât timp cât sunteți în termenul legal de prescripție (de regulă 3 ani, poate fi mai scurt sau mai lung, în funcție de natura cauzei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire plangere prealabila carlitosbest carlitosbest Sumar: - În data de 12 februarie 2015 am facut o petiţie către AVP Iaşi pentru problema mea cu care ma confrunt cu anumite instituţii. - În data de 27 ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata vs. conciliere dumitru2000 dumitru2000 - x da in judecata pe Y pentru plata unei sume de bani - deci pretentii; - de la scadenta insa au trecut insa trei ani fara cateva zile - deci X nu mai are ... (vezi toată discuția)
Nelamurire contencios administrativ carlitosbest carlitosbest 1. Daca am facut o cerere de [b]modificare a cererii initiale de chemare in judecata[/b] (procesul actual este in instanta civila) catre contencios ... (vezi toată discuția)