avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Doresc sa import un utilaj din Ucraina.
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Doresc sa import un utilaj din Ucraina.

Bună ziua!
Doresc sa import un utilaj din Ucraina,stie cineva pașii și tarifele care trebuie achitate? mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 Noiembrie 2025
george-neagu, moderator
Puteti lua legatura cu Europrim Group. Sunt maestri pe logistica si transport international.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import utilaj panificatie din ucraina Veronica Enache Veronica Enache Buna ziua! Imi puteti spune ce acte trebuie ca sa importam din Ucraina doua utilaje pentru o fabrica de panificatie (UDZM-1)? Le putem importa daca firma din ... (vezi toată discuția)
Import extracomunitar rochii mireasa DabisVops DabisVops Buna ziua, Detin un srl de 2 ani care se ocupa cu vanzarea de vopsele auto. Cum treaba nu sta prea roz, am decis sa mai deschid un magazin cu rochii de ... (vezi toată discuția)
Ce tva platesc pentru a devama un utilaj? Ciobanu_Mihaela Ciobanu_Mihaela Avand o firma platitoare de TVA, doresc sa achizitionez din Rep. Moldova un utilaj pentru fabricarea unor materiale de constructii. As vrea sa stiu care este ... (vezi toată discuția)