avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Împreună cu soțul și copilul locuim în Franța ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Împreună cu soțul și copilul locuim în Franța iar copilul aici nu are alocație ...

Bună seara , am și o întrebare eu împreună cu soțul și copilul locuim în Franța iar copilul aici nu are alocație de stat a avut doar până la vârsta de 3 ani ca aici așa e legea familiile cu un singur copil primesc doar până la vârsta de 3 ani am depus actele de alocație în România dar a fost respinsă a-și dori să știu dacă este legal.
Mulțumesc
Cu stimă
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 21 Noiembrie 2025
Ce motiv au invocat pentru respingere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia pt. un minor de 1an si 2 luni free1 free1 as vrea sa primesc si eu un raspuns la urmatoarea intrebare..am depus dosarul pt alocatia copilului in varsta de 1 an si 2 luni la primaria de care apartin.am ... (vezi toată discuția)
Alocatie pt.copil cu tata in italia si copilul in romania laurentiucioaga laurentiucioaga buna ziua...as dori sa aflu daca eu muncind in italia de 3 ani cu forme legale, pot beneficia de alocatie pt. copil de aici...copilul este in grija bunicilor ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)