avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR potrivit potrivit pentru funcția de Șef ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR potrivit potrivit pentru funcția de Șef echipă producție

Mă puteți ajuta, vă rog, cu identificarea codului COR potrivit pentru funcția de Șef echipă producție?

Eu am găsit următoarele două variante:

132102 – Șef atelier industria prelucrătoare

132113 – Șef serviciu plan producție

Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:29, 21 Noiembrie 2025
Codul COR folosit , in practica, pentru "șef echipă producție" este cel mai adesea 132235,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor pentru sef echipa muncitori Perdy33 Perdy33 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un cod COR pentru Sef Echipa muncitori (industrie prelucratoare; confectii metalice). Va multumesc mult! (vezi toată discuția)
Cod cor sef echipa Elssa Elssa Buna ziua, Lucrez la o firma de constructii si am angajat un sef formatie. In COD COR am gasit pt sef formatie122236 - dar apare la Conducatori in ... (vezi toată discuția)
Cod cor sef echipa iuliana8 iuliana8 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pentru functia de sef echipa in productie pot angaja pe cineva cu 8 clase si ce cod cor as putea asimila ? Multumesc, (vezi toată discuția)