Ce pot face?Am facut pe comanda o canapea cu picioare de 10 cm in iulie .In august au adus o insa cand au pus picioarele partea extensibila venea in diagonala,caci ea a fost proiectată pt a fi fără picioare.Nu am vrut sa semnez ca este ok căci eu mi am dorit o cu picioare nu direct pe pardoseală.Au venit au luat-o la fabrică și cam în octombrie mi au adus o după așteptat mai bine de 1 luna căci a trebuit să schimbe tot sistemul pentru extensie.Cand au adus o le a deschis un vecin caci eu nu locuiesc în acel apartament au montat o și au plecat.Nu l au pus pe vecin să semneze nimic.Cand am venit eu acasă cam intr o luna am constatat ca este un mare spațiu acum între șezut și spătar cum ar veni.Le am trimis video și au zis că trimit cererea mea la fabrică.Am deja 9 zile de când nu mă sună nimeni.Mi au spus ca nu pot schimba produsul sau sa mi primesc banii inapoi decat daca e ridicata de 4-5 ori și atunci abia își asumă vina.Dar vina mea nu este nici atât eu am comandat ceva și mi au trimis altceva alt sistem .Intentionez sa merg la ANPC sa fac o reclamație.Caci am plătit 5100 RON din iulie și eu nu am canapeaua în condițiile cerute de mine nici azi .Adica era imposibil să nu o fi verificat înainte de a o aduce de la fabrică iarăși.Eu bănuiesc ca din cauza sistemului schimbat nu mai vin pernele lipite acum dar nu este vina mea .Ce îmi recomandați să fac?Multumesc!