avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Am o intrebare: daca am nascut pe 14 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Am o intrebare: daca am nascut pe 14 noiembrie 2023 ...

Buna seara!
Am o intrebare: daca am nascut pe 14 noiembrie 2023 si mi-am luat direct post-natal pentru ca am nascut la 7 luni jumatate si din aprilie am intrat in concediu de crestere copil, in care se luni se calculeaza zilele de concediu : noiembrie-decembrie 2023 sau pana in martie-aprilie 2024 cand am intrat in concediu de crestere a copilului? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 22 Noiembrie 2025
Perioada aferenta CO se calculeaza pana la intrarea in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe 14 noiembrie 2023 am nascut si eram in concediu ... Iustina c Iustina c Buna seara! Pe 14 noiembrie 2023 am nascut si eram in concediu de odihna si atunci s-a suspendat condiul si am intrat direct in post-natal. Am vazut ca in 18 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna draghiciadriana draghiciadriana Buna ziua ! Va rog sa imi spuneti si mie cate zile de C.O am de efectuat ? Precizez ca sunt educatoare si in anul 2013-2014 am lucrat de la 1 septembrie pana ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna draghiciadriana draghiciadriana Buna ziua ! Va rog sa imi spuneti si mie cate zile de C.O am de efectuat ? Precizez ca sunt educatoare si in anul 2013-2014 am lucrat de la 1 septembrie pana ... (vezi toată discuția)