buna ziua, Dupa moartea mamei mele am jumatatate din casa parinteasca si dupa succesiunea dupa tatal meu din sfertul care se cuvenea copiilor (3) am 2 parti, un frate mi-a cedat mie. Am vorbit cu fratele care detine cealalta parte a casei sa cumpere partea mea ca eu nu vreau neaparat casa,dar el zice ca nu are bani sa cumpere si partea mea dar vrea sa isi tina partea lui, vreau sa mentionez ca el vrea o anume parte din casa si eu nu sunt de acord deoarece el vrea partea din fata blocându-mi mie vederea la strada , cealalta parte ramane in spate , nu se mai poate construi sau mari partea din spate. dezavantaj total pentru cel care ar detine partea din spate. La cum arata casa nu se mai poate partaja, imparti in doua.
Eu am cerut sa o vindem si sa luam ceea ce ni se cuvine dar nu vrea, am cerut sa cumpar eu partea lor si sa iau eu casa nu vor nici asa. Va rog sa imi spuneti ce masuri legale pot sa iau ca sa ajung la una din solutiile propuse. Multumesc anticipat
Vanzare casa
LOREDANAPAU
mama a murit,casa parinteasca este formata din 2 parti,pe acelasi nr de casa,o parte e data cu contract de vanzare-cumparare sorei,cealalta este pe numele ... (vezi toată discuția)