avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mama mea a avut diagnostic oncologic, i-am făcut ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mama mea a avut diagnostic oncologic, i-am făcut dosar ...

Bună ziua,
Vă rog să mă ajutați cu un rapsuns!
Mama mea a avut diagnostic oncologic,i-am făcut dosar pt pensie de invaliditate.Dupa multe acte și timp pierdut,am primit decizia 370 lei lunar pt un an.Mă poate ajuta cineva cu un răspuns?de ce nu am primit pensia minima care este în vigoare?s-a schimbat ceva în legea pensiilor?Se oferă pensia în funcție de vechime ?
Mama are 55 ani și are vechime de 4 ani în câmpul muncii.
Vă mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:55, 23 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-am dat un raspuns:
Pensia pe contributivitate este de 370 de lei.
Va primi indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 1281 lei.
Doriti alt raspuns ?
Asteptati-l.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa mi spuneti ce suma de bani se primeste pentru invaliditate ... Akyy Akyy Va rog sa mi spuneti ce suma de bani se primeste pentru invaliditate grad 3, mentionez ca nu am cotizat in campul muncii, nu am decat 1 an de armata. ... (vezi toată discuția)
Am depus dosarul la împlinirea vârstei de 65 ani.. am avut ... Marian Ureche Marian Ureche Am depus dosarul la împlinirea vârstei de 65 ani.. Am avut 14 ani de stagiu contributivi și am mai cumpărat 1an vechime. Iar perioada asimilata stagiului ... (vezi toată discuția)
Pensie diminuată la recalculare!!!ce sumă va scrie pe talon, în septembrie? CYBORG CYBORG 10 septembrie 2024-09-10 Bună ziua! Azi am luat decizia de recalculare a pensiei. Eu iau pensia minimă, în august 2024 pe talonul adus de poștaș cu ... (vezi toată discuția)