avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prima de instalare an școlar 2024-2025: Dacă o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prima de instalare an școlar 2024-2025: Dacă o persoană a lucrat in domeniul privat și apoi a absolvit ...

Dacă o persoană a lucrat in domeniul privat și apoi a absolvit facultatea de pipp ,în primul an lucrat in invatamantul public poate beneficia de prima de instalare? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Încadrare salarială a unei educatoare cu liceu pedagogic și facultate de litere. sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie ... Nicoleta.Stefania Nicoleta.Stefania Sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie 2023. Am absolvit Liceul Pedagogic și Facultatea de Litere cu specializarea română-engleză, ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare in invatamant iliescu_flory iliescu_flory Buna seara.M-ar interesa si pe mine daca ma puteti ajuta cu o nelamurire.Lucrez in invatamant si trebuie sa primesc aceea "prima de insatalare"si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta (ciclul bologna) e recunoscuta fara master? RAMONA1987 RAMONA1987 Buna ziua. Sunt studenta anul 3 la Drept si am nevoie de o parere specializata. M-am inscris la facultate in ciclul bologna(de 3 ani).Vreau sa stiu dak imi ... (vezi toată discuția)