avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat un imobil care nu are trecut in acte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat un imobil care nu are trecut in acte drumul de acces ...

Am cumpărat un imobil care nu are trecut in acte drumul de acces de la casa mea la drumul public.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:37, 23 Noiembrie 2025
Imobilul dvs este inconjurat 100% de alte imobile? Verificati daca nu cumva e vorba de o servitute de acces. Cititi contractul cu atentie, intrebati vanzatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare autorizatie de constructie fara cale de acces catre un drum public MariusAnA MariusAnA Buna ziua ! Am o problema care am aflat-o de curand, legata de calea de acces catre o proprietate pe care se afla in prezent si o casa in constructie. In ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere Mikaela Mikaela vreau sa intreb ce pot face in urmatoarea situatie: am un teren care a fost dezmembrat pe jumatate. jumatatea din fata a fost vanduta unei persoane si a doua ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere ! PaulBogdan PaulBogdan Va expun urmatoarea situatie : - strabunicul meu a construit o casa formata din trei apartamente legate intre ele pe orizontala, casa fiind amplasata pe o ... (vezi toată discuția)