Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

Carmen  Muraru 
	    	Avocat

Carmen  Muraru 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 herminast	                   

Este vorba despre un copil de 14 ani, fata, care doreste sa studieze la tatal ei in SUA, cetatean roman rezident acolo dar care vine in tara destul de des. ... (vezi toată discuția)
	                    herminast	                   

Este vorba despre un copil de 14 ani, fata, care doreste sa studieze la tatal ei in SUA, cetatean roman rezident acolo dar care vine in tara destul de des. ... (vezi toată discuția)

alinachr	                   

Buna seara,
Problema mea e urmatoarea, eu si prietenul meu avem impreuna un baietel de 2 luni (are numele lui). Din varii motive pe care nu le detaliez aici, ... (vezi toată discuția)
	                    alinachr	                   

Buna seara,
Problema mea e urmatoarea, eu si prietenul meu avem impreuna un baietel de 2 luni (are numele lui). Din varii motive pe care nu le detaliez aici, ... (vezi toată discuția)

dislexic	                   

buna ziua!
o prietena de-a mea este divortata de 3 ani. acum 3 ani tatal a obtinut custodia totala a copilului care acum are 9 ani deoarece mama lucra in ... (vezi toată discuția)
	                    dislexic	                   

buna ziua!
o prietena de-a mea este divortata de 3 ani. acum 3 ani tatal a obtinut custodia totala a copilului care acum are 9 ani deoarece mama lucra in ... (vezi toată discuția)