Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Cum pot obtine un extras de carte funciara in conditiile ...

Buna ziua! Cum pot obtine un extras de carte funciara in conditiile in care nu stiu decat adresa proprietatii? (nu cunosc numar cadastral si nici cine figureaza ca proprietar)
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 13:48, 6 Decembrie 2025
Buna ziua

Puteti consulta [ link extern ] .
Daca cadastrul este mai vechi si nu a fost transcris in noul format electronic, doar cu solicitare la ANCPI. [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

extras de carte funciara pentru informare niccu niccu Buna ziua, Incerc de doua luni sa obtin un Extras de carte funciara pentru informare pentru un teren apartinand unei rude ! OJCPI imi cere copii legalizate ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgenta cadastru! am facut cadastrul unui teren + casa ... danutza33 danutza33 Intrebare urgenta cadastru! Am facut cadastrul unui teren + casa acum vreo 20 ani ca urmare a succesiunii dupa decesul unuia dintre parinti. Nu aveam ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine de la ancpi extras cf daca nu stii nr. cartii ... viorelus viorelus Se poate obtine de la ANCPI extras CF daca nu stii nr. cartii funciare,dar stii dispunerea imobilelor,adresa si numele proprietarilor?Parintii au decedat,iar ... (vezi toată discuția)