avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract de comodat

buna ziua .am facut un contract de comodat cu o persoana fizica pe 50 de ani.intrebarea este cum pot schimba contractul pe mai putini ani daca cel cu care am facut contractul nu este de acord sau cum pot reziliz acel contract cu toate ca comodantul isi respecta clauzele din contract
Cel mai recent răspuns: Veronica Popescu , Avocat 17:15, 16 Februarie 2010
Raporturile contractuale pot sa inceteze si prin restituirea lucrului in stare corespunzatoare la termenul prevazut in contract sau dupa satisfacerea trebuintelor comodatarului ori termenul stabilit de instanta in caz ca partile nu se inteleg.
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2010
Veronica Popescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat carcasa carcasa buna ziua, pot sa fac un contract de comodat pentru locuinta unui cetatean strain? pana acum am avut un contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat francu.coco francu.coco am incheiat un contract de comodat cu proprietarul unui spatiu comercial pe o perioada minima de 3 ani. acum el vrea sa vanda spatiul si nici macar nu ne-a ... (vezi toată discuția)
Sediu societate- urgent va rog Geo_2008 Geo_2008 Se poate rezilia un contract de comodat pentru un spatiu in care este sediul unei firme fara a exista dovada unui alt spatiu. Va rog argumentati cu temeiul ... (vezi toată discuția)