avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSII URMAS
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSII URMAS

BUNA ZIUA!TATAL MEU A DECEDAT/FIIND IN CADRUL MAI ACUM UN AN...EU FIIND STUDENTA IN ULTIMUL AN LA FACULTATE/AVAND 23 DE ANI ABSOLVIND-O CAND A DECEDAT EL..M-AM INSCRIS LA MASTER LA ZI SI TIMP DE UN AN BENEFICIEZ DE PENSIE DE URMAS PE TIMPUL MASTERULUI...INSA PRECIZEZ CEVA F IMPORTANT SUNT STUDENTA LA ALTA FACULTATE LA ZI .EU ACUM MAI AM DE LUAT PENSIE O LUNA/////PRECIZATI-MI DACA POT LUA PENSIE DE URMAS FIIND INCA INSCRISA LA FACULTATE LA ZI A 2 AVAND VARSTA DE 24 DE ANI IAR IN LEGE SE SPECIFICA CA SE IA PENSIE PANA LA VARSTA DE 26 DE ANI/NESPECIFICAND CE FACULTATI/CATE LA NR/ETC..CI POTRIVIT LEGII PANA LA VARSTA DE 26 DE ANI


VA MULTUMESC ANTICIPAT!
CU RESPECT/OANA TATIANA S
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2010
OANA-TATIANA S, utilizator
Cel mai recent răspuns: DANIELA NICULESCU , Consultant fiscal 17:08, 16 Februarie 2010
Beneficiati de pensie de urmas atata timp cat dovediti ca urmati o forma de invatamant pana la implinirea varstei de 26 de ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare pensie urmas chuupy chuupy Buna seara! Am 22 de ani si beneficiez de pensie de urmas din partea mamei . Anul acesta am absolvit facultatea si nu am fost admisa la master la facultatea ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas la masterat nicolaegabrielm nicolaegabrielm Buna ziua! Am o problema referitoare la conditiile de acordare(primire in continuare) a pensiei de urmas.Sa zicem ca persoana X beneficieaza de pensie de ... (vezi toată discuția)
Intrebare pensie de urmas ContSters41080 ContSters41080 Buna ziua, Am 23 de ani si am absolvit facultatea de stiinte economice. As dori sa urmez un masterat si as dori sa stiu daca mai primesc pensie de ... (vezi toată discuția)