Silvia Renate Mihai  
	    	Avocat

Silvia Renate Mihai  
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 maliika	                   

Care este cea mai buna cale de a initia procesul de cedare a custodiei? Parintii sunt alcoolici si extrem de violenti.  (vezi toată discuția)
	                    maliika	                   

Care este cea mai buna cale de a initia procesul de cedare a custodiei? Parintii sunt alcoolici si extrem de violenti.  (vezi toată discuția)

beti66	                   

Buna ziua
Sunt divortata in Spania , am primit custodia fetei iar hotararea de divort si custodia sunt definitive si executorii.
Hotararea de divort si ... (vezi toată discuția)
	                    beti66	                   

Buna ziua
Sunt divortata in Spania , am primit custodia fetei iar hotararea de divort si custodia sunt definitive si executorii.
Hotararea de divort si ... (vezi toată discuția)

vasilache-florinache	                   

Multumesc tuturor celor care mi-au dat solutii la problema mea anterioara. Daca cei doi copii mi-au fost incredintati mie (tatal) in urma divortului, iar fiica ... (vezi toată discuția)
	                    vasilache-florinache	                   

Multumesc tuturor celor care mi-au dat solutii la problema mea anterioara. Daca cei doi copii mi-au fost incredintati mie (tatal) in urma divortului, iar fiica ... (vezi toată discuția)