avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor!!!

sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un prieten. amindoi sint niste copii extraordinari. ea e studenta la 2 facultati,lucreaza part-time ,el student si lucreaza si el... 2 tineri care se potrivesc f bine si linistiti. ''cineva'' a reusit sa sparga parola prienului ei si de pe id lui a inceput sa trmita tot felul de jigniri si de amenintari cind la :((adresa fiicei mele cind la adresa prietenului ei.in acea perioada,cam de 2 saptamini,fii ca mea era putin certata cu prietenul ei si nu au vorbit. aceasta persoana care se folosea de id prietenului ei continua sa trmita injurii si amneintari,incercind chiar sa-i desparta. o sa ma intrebati d eunde stia acest necunscut de viata celor 2? pai atit fiica mea cit si eu ne conversam pe mes cu asta ,crezind c ae prietenul ei. deci a aflat niste detalii despre ei. nu lucruri importante dar atit cit sa lege lucrurile intre ele si sa isi faca o parere si sa trmita vorbe urite tuturor pe mes. intre timp eu am reinstalat windows la calculator deci nu mai am acele conversatii. dar preitenul ei cit si alti prieteni din lista au in calculator toate aceste lucruri. ce ma sperie e urmatorul lucru : acest necunoscut ameninta cu bataia,cu omorul,....si tot astfel de cuvinte privitoare la moralitatea fiicei mele.
va rog din suflet spune-ti-mi ce sa fac? dc ma duc la politie cum dovedesc cele primite daca eu am reinstalat windows=ul? sa fac plingere penala si apoi sa-i mentionez si pe ei ca martori sa-i citeze? cum sa fac si ce sanse am?plingerea s-o fac impotriva cui ? si cum dovedesc cele primite pe mes ? nu s-a sters ce am avut pe hard? va rog sa ma indrumati ce sa fac ?chiar imi este frica!

Alte discuții în legătură

Ajutor!1 un sfat !! marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)
Accesare fara drept cont de email si injurii marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)
Plingere penala marryy_lm marryy_lm Va rog din suflet sa ma indrumati si mai exact sa ma corectati daca am gresit cu ceva .Dar mai ales ce as mai putea face. Situatia mea este urmatoarea: fiica ... (vezi toată discuția)