avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie vanzare imobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie vanzare imobil

Intentionez sa vand o casa (an constructie 2009), ridicata in la rosu cu o firma de constructii, iar partea de finisaje in regie proprie. Intrebarea mea este daca trebuie sa obtin de la constructor o garantie in scris, sau aceasta este implicita prin contractul pe care l-am incheiat cu el? Pentru partea de finisaje inteleg ca, lucrand in regie proprie (practic cu persoane din familie) eu am calitatea de executant si garantez in consecinta - trebuie sa se stipuleze acest lucru expres in contract, sau estre iarasi implicit, conform legii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adaka , utilizator 13:39, 17 Februarie 2010
Law Consulting and Management – Servicii juridice

Nu neglijati importanta consultarii unui avocat sau a unui consilier juridic!

Oferim asistenta juridica, consultanta juridica, negocieri in domeniul dreptului civil, drept comercial, dreptul familiei, drept international. De asemenea oferim consultanta in retrocedari, infiintare firme, procese de divort sau partaj, procese de mostenire, succesiune, intabulare.

Aici veti gasi rezolvarea problemelor dumneavoastra juridice, sfaturi competente in materie de drept si nu in ultimul rand confidentialitatea de care consideram ca trebuie sa va bucurati!

In ambele situatii veti beneficia de servicii de inalt profesionalism a Societatiilor si Cabinetelor de Avocati cu care colaboram, iar, in aceasta structura clientela proprie a Societatii va beneficia si de mari reduceri de onorarii in cadrul proceselor, precum si credit in activitatea de consultanta permanenta.

Credem ca vom reusi sa acoperim in acest fel o paleta larga in probleme juridice, inclusiv pledoarii rezonante pentru dumneavoastra.

In materie comerciala: Infiintari firme, modificari in structurile comerciale, mariri de capital, asociati, orice relatii cu Registrul Comertului. De asemeni, litigiile de natura comerciala vor fi sustinute in fata instantelor de la Judecatorii pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie- sectia comerciala, precum si in fata Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

De altfel, va asistam societatiile comerciale in activitatea curenta, va asistam in faza de lichidare, in cadrul procedurii de faliment, de altfel, putem fi avocatul dvs. in calitate de creditori ai unei societati falimentare.

Va putem asista la negocieri pentru incheierea unor Contracte civile sau comerciale, precum si in cazul concilierilor Contractelor comerciale si va putem fi alaturi la orice intalnire cu partenerul dvs. de afaceri.



De asemenea, clientul trebuie sa fie informat ca, daca este cazul, putem forma o echipa care se poate canaliza pe:

Redactare contracte. Aceasta echipa a acumulat experienta semnificativa in redactarea aproape a oricarui tip de contracte de afaceri si in intelegerea nevoilor clientilor romani ca si straini, incluzand o mare varietate de contracte de servicii, contracte complexe de vanzari (vanzari angro, vanzari cu amanuntul, etc.), distributii si francize, furnizari/aprovizionari, contracte de transport, contracte in marketing, media si publicitate, sponsorizari, cercetare si dezvoltare, transferuri de bunuri, transfer de tehnologie, finantari, contracte de imprumut, recunoastere de datorii, concesionari, leasing, constructii, contracte de inchiriere si comodat, know – how, IT, contracte de training si consultanta etc.

1. Redactare actiuni judecatoresti - civile, comerciale si penale.

2. Recuperare debite si/sau bunuri.

3. Executare debitori.

4. Reprezentare in fata executorilor judecatoresti.

5. Constituire dosare de executare debitori.

6. Demersuri si precizari juridice.

7. Obtinere de situatii juridice.

8. Gasirea de solutii legale pentru executarea optima si in timp a sarcinilor atribuite.

9. Proceduri de drept societar, inclusiv in fata Registrului Comertuilui Bucuresti si Ilfov.

10. Efectuarea procedurilor cerute de lege in fata unor institutii si autoritati publice.

11. Reprezentarea intereselor societatii in fata notarului, autoritatilor si institutiilor publice.

12. Analizarea contractelor existente intre societate si furnizori - clienti si adaptarea lor conform legislatiei comerciale si civile si intereselor societatii.

13. Solutionarea problemelor aparute in activitatea societatii din punct de vedere legal.

14. Redactari cereri de chemare in judecata, intampinari, plangeri conventionale, plangeri penale, convocari la conciliere, memorii, sesizari, adrese, etc.

15. Gestionarea documentelor cu caracter juridic.

16. Redactare corespondenta comerciala, de acte co continut juridic, norificari, somatii, contracte civile si comerciale.

17. Obtinere autorizatii necesare functionarii societatii.

18. Instante – Judecatorii, Tribunal, Curtea de Apel, Curtea Suprema: depuneri cereri: punere - repunere pe rol, cerere in anulare, cereri recurs, intampinari, etc.

19. Registrul Comertului – Societati Comerciale: constituiri, modificari, dizolvari, radieri, autorizari, etc.

20. Camera de Munca Ilfov: contracte de munca pentru straini, premis de munca si de sedere, adeverinte medicale, etc.

21. Poilitia Rutiera: inmatriculari masini pentru persoane fizice si juridice, radieri, etc.



Roxana Navroschi

Consilier juridic

Tel: 0755062899

E-mail: office@servicii-jurist.eu

roxana.navroschi@gmail.com

[ link extern ] /

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea pretului contractului ContSters85367 ContSters85367 In contract este prevazuta posibilitatea actualizarii pretului contractului in functie de indicii de pret comunicati de Institutul National de Statistica la ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata ContSters69061 ContSters69061 Va rog sa ma ajutati cu un model de cerere de chemare in judecata pentru recuperarea unui debit de la un client. Cererea pe somatie de plata a fost respinsa si ... (vezi toată discuția)
Agentie imobiliara solicita colaborare avocat cretu49 cretu49 Dorim sa colaboram cu un avocat pentru diverse probleme juridice ce sunt si pot fi solicitate de clientii unei Agentii Imobiliare, cum ar fi: Consultanta, ... (vezi toată discuția)