avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... licenta raspunderea disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

licenta raspunderea disciplinara

Ma intereseaza daca cineva are vreo idee cum se face o licenta la dreptul muncii, pe raspunderea disciplinara.
Cel mai recent răspuns: cornelia s , utilizator 21:52, 13 Noiembrie 2006
lucrare de licenta?
Lucrare de diploma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta studii superioare alfonsinho alfonsinho Buna ziua, Mi-am gasit un job bun in China, iar angajatorul mi-a spus ca ar fi mult mai usor sa ma angajeze daca as avea diploma (bachelor degree) avand in ... (vezi toată discuția)
Spete despre abateri si sanctiuni disciplinare in cadrul sistemului medical anca curtean anca curtean buna sunt studenta la Administratie publica si am de facut lucrarea de licenta din dreptul muncii, tematica raspunderea disciplinara.Iar la partea practica am ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta la drept GIMarcu GIMarcu BUNA SEARA AM SI EU O RUGAMINTE ,AS DORI SI EU DACA STIE CINEVA DE UNDE IMI POT LUA SI EU UN MODEL DE DIPLOMA DE LICENTA LA DREPT-CIVIL CU SUBIECTUL CONTRACTUL ... (vezi toată discuția)