avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 2 permise de conducere!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

2 permise de conducere!

Buna ziua!As avea si eu o intrebare...detin un permis de Romania si unul de Anglia...problema este ca de curand mi l-au luat pe cel de Anglia pe 3 luni si am ramas cu cel de Romania.Aici la noi in tara stiu ca e ilegal sa ai 2 permise.Intreabarea mea ar fi ce se intampla daca se descopera ca le am pe amandoua??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:11, 22 Februarie 2010
Vi se retrage cel englezesc.
Lg.interzice detinerea simultana a 2 permise nationale
Dispozitia in vigoare interzice cu desavarsire detinerea concomitenta a 2 documente in baza carora circulati pe drumurile publice.
Atat?Doar mi se retrage cel englezesc?Mi-a spus cineva ca e caz penal sa ai 2 permise....
Nu mai ascultati pe la toate colturile.Ce infractiune este asta????
Tocmai de aceea am apelat la dumneavoastra deoarece sunteti in cunostiinta de cauza...va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat in romania - obtinerea unui nou permis in ue antonioli_yo antonioli_yo buna ziua.daca am permisul suspendat din 2009 in Romania imi pot obtine altul in UE.multumesc (vezi toată discuția)
Daca permisul mi-a fost anulat in romania, dar intre timp eu l-am schimbat cu permis de uk pot sa mai conduc in uk? andrew14 andrew14 in urma unui accident pe care l-am avut acum 3 ani in rom.a urmat un proces si mi-a fost anulat permisul de conducere.precizez ca nu mi-a fost suspendat nici ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca, in cazul in care mi-a ... soriancagoro soriancagoro Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca, in cazul in care mi-a expirat permisul de conducere (terminare valabilitate fara a solicita preschimbare), acesta se ... (vezi toată discuția)