avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 2 permise de conducere!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

2 permise de conducere!

Buna ziua!As avea si eu o intrebare...detin un permis de Romania si unul de Anglia...problema este ca de curand mi l-au luat pe cel de Anglia pe 3 luni si am ramas cu cel de Romania.Aici la noi in tara stiu ca e ilegal sa ai 2 permise.Intreabarea mea ar fi ce se intampla daca se descopera ca le am pe amandoua??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:11, 22 Februarie 2010
nu,dar inseamna ca nu respecti o hotarare judecatoresca si asta este o fapta penala. cat despre cel de-al doilea permis , va hotarati cu care ramaneti si pe unul il predati la Serviciul Public Comunitar pe raza caruia domiciliati.
@neacsu _ laura
la ce hotarare judecatoreasca va referiti in sustinerile dvs?
Autoarea topicului nu a precizat existenta de hotarare judecatoreasca ,iar subinierea si incadrarea dvs "asta este o fapta penala", nu se justifica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat in romania - obtinerea unui nou permis in ue antonioli_yo antonioli_yo buna ziua.daca am permisul suspendat din 2009 in Romania imi pot obtine altul in UE.multumesc (vezi toată discuția)
Daca permisul mi-a fost anulat in romania, dar intre timp eu l-am schimbat cu permis de uk pot sa mai conduc in uk? andrew14 andrew14 in urma unui accident pe care l-am avut acum 3 ani in rom.a urmat un proces si mi-a fost anulat permisul de conducere.precizez ca nu mi-a fost suspendat nici ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca, in cazul in care mi-a ... soriancagoro soriancagoro Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca, in cazul in care mi-a expirat permisul de conducere (terminare valabilitate fara a solicita preschimbare), acesta se ... (vezi toată discuția)