avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2locuri de munca cu contract se 2ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2locuri de munca cu contract se 2ore

va multumesc de raspuns.Asi dori sa mai intreb daca la 2locuri de munca cu contracte de 2ore se poate ca indemnizatia de crestere a copilului sa fie mai mare?va multumesc
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 08:37, 19 Februarie 2010
la indemnizatia de crestere copil se poate opta pentru a se calcula in functie de veniturile impozabile

Prin urmare daca aveti 2 surse de venit imp atunci si aceasta se va mari direct proportional cu valoarea celor 2
Indemnizatia pt. cresterea copilului se constituie din venitul net mediu pe ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului . Se cumuleaza cele doua venituri de la cele 2 locuri de munca si daca acestea cumulate depasesc 600 lei ,beneficiati de suma rezultata, daca sunt mai mici de 600 lei , vi se va acorda o indemnizatie de 600 lei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil- 2 locuri de munca RuxandraLarisa RuxandraLarisa Situatie: un salariat are 2 contracte de munca(2 firme diferite). Urmeaza sa intre in concediu de crestere copil. Va beneficia de indemnizatie integrala din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Claudiaser Claudiaser Buna ziua, Am si eu cateva intrebari pe care nu reusesc sa le lamuresc. Din martie am infiintat un Pfa cu norma de venit cod caen 8211. Sunt angajata si la o ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil la cim 2 ore/zi Vioricamiron Vioricamiron Buna ziua. Poate cineva beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului daca a lucrat cu CIM 2ore/zi? Stiam ca este un plafon minim de 600 de lei ( ... (vezi toată discuția)