avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nasteri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nasteri

o prietena este in crestere si in iunie se fac 2 ani dar acum este deja iar insarcinata si firma la care era sia suspendat activitatea in iunie cind termina aia 2 ani de crestere la primul copil trebuie sa intre in concediu de maternitate cum sa procedeze sau ceri de facut ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:43, 20 Februarie 2010
Aceleasi documente ca la primul copil numai ca fiind in somaj cererea se depune la AJOFM. OUG 148/2005
Se depune la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale , dosarul pentru indemnizatia CIC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida in perioada somajului monicutzmirel monicutzmirel Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri: de pe data de 10.10.2009 pana pe data de 31.11.2009 am lucrat la o firma, iar de pe 01.12.2009 am intrat in somaj pentru ... (vezi toată discuția)
O intrebare cam urgenta Ruxandra2019 Ruxandra2019 Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Sunt cadru didactic necalificat si lucrez de doi ani. Pe data de 14 iunie mi se incheie contractul. Eu sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate dupa somaj xlayoana xlayoana Buna ziua! Sunt insarcinata in 6 luni si beneficiez de indemnizatie de somaj de 5 luni . Aceasta se va intrerupe pe 13 iunie , tot atunci e preconizata si ... (vezi toată discuția)