avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Confruntare (contradictorie)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Confruntare (contradictorie)

Buna ziua.
O persoana sustine ca am cumparat de la ea mai multe bunuri acum 5-6 ani. S-a ajuns la o confruntare la politie unde persoana a declarat ca este sigura 80% ca eu sunt . Eu am declarat ca nu am vazut persoana respectiva in viata mea. Cum pot dovedi organele de cercetare ca eu sunt cel care a cumparat produsele?
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2010
marin82, utilizator
Depinde daca exista si alte probe la dosar.O declaratie de martor,etc.
Va trebui sa va angajati avocat daca va mai cheama politia.Nu ar fi de bine daca va trebui sa reveniti...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal - furt din magazin roxanatr roxanatr buna ziua!! am o mare problema si nush ce sa fc... am fst prinsa cand am incercat sa iau cv dintr-un magazin si mi s-a fct dosar penal.. acum dosarul este ... (vezi toată discuția)
Arest preventiv pentru etnobotanice symon_mun symon_mun Va rog sa ma ajutati intr-o problema care la inceput parea minora dar cu trecerea timpului e din ce in ce mai grava.Sotul meu a avut un magazin de plante ... (vezi toată discuția)
Caz de coruptie, iar eu nedespagubit! barens2003 barens2003 Am imprumutat autoturism unui prieten posesor de permis de conducere , pentru o ora . Dupa cinci ore m-a sunat ca avut accident, la sosirea mea la locul ... (vezi toată discuția)