avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cat ar costa transformarea unui IF in Sc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cat ar costa transformarea unui IF in Sc

Parintii mei detin momentan un If. Din aceasta cauza nu pot angaja pe nimeni. Solutia ar fi infiintarea unei societati comerciale. Va rog mult sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari:
1. Este posibila aceasta transformare din IF in SC?
2. Care ar fi costurile acestei transformari?
3. Ce alte solutii ne propuneti ?
Va multumesc mult!!! Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra!!!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:56, 20 Februarie 2010
Ca si IF aveti dreptul de a face angajari. Daca asta este singurul motiv ramaneti IF si angajati fara probleme.Doar PF si AF nu pot face angajari.
Scuze , doar I.I.(intreprinderea individuala)are voie sa faca angajari..
Optati pentru intreprindere individuala unde puteti face angajari. Costurile sunt in jur de 190 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri intreprindere individuala si avantaje aylinutza aylinutza care sunt costurile infiintarii unei intreprinderi individuale si ce avantaje are aceasta fata de un AF?eu si sotul vrem sa dechidem un magazin intr-un spatiu ... (vezi toată discuția)
Concediu pt cresterea copilului / mandat comercial corinutza.2006 corinutza.2006 In cazul in care fac un contract de mandat comercial cu sotul meu veniturile vor aparea tot pe numele meu?Mentionez ca sunt in concediu de crestere copil si ... (vezi toată discuția)
Autorizatii bar ADELA STROE ADELA STROE am o intrebare intrucat sunt nedumirita ce autorizatii imi trebuie pentru deschiderea unui bar? certificat de clasificare? (vezi toată discuția)