LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului Accesează live evenimentul
sa va spun problema mea...... am 16 ani ....m-am certat cu un baiat si am facut in asa fel incat sa-l rezolv pe tip .... tatal lui a venit la directoratul liceului si a prezentat situatia si a fost si la politite de a depus o plangere .... conflictul a constat in faptul ca am avut o altercatie verbala in urma careia el mi-a dat un pumn ( asta s-a intamplat in incinta unitatii de invatamant ) ... apoi peste doua zile am chemat niste " prieteni " si i-am aplicat o corectie zdravana tipului ( asta s-a intamplat cu mult in afara unitatii de invatamant ) ..... intrebarile mele sunt :
1) cum se poate solutiona chestia cu plangerea la politie ?
2) conducerea unitatii de invatamant are vreun drept sa-si exercite autoritatea in privinta unui conflict care a avut loc in exteriorul perimetrului scolii ? ... adica sa-mi scada nota la purtare ( asa mi-a zis directorul )
Observ ,ca este un "titlu de glorie",ca ai dat mai tare,dar...cu ajutorul altora.
Nu inteleg de ce cei din afara,parinti sau cine or fi ei,trebuiesc sa rezolve,"prostiile "copiilor.
Fii barbat si mergi singur si cere-ti iertare,asta va scuza putin din primul moment de lasitate de care ai dat dovada.
Chiar daca esti refuzat,macar o data in viata ai avut curaj.
Asuma-ti raspunderea faptelor si incearca,asa cum ai gresit sa iti si repari greseala,daca... poti.