avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT AMIABIL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT AMIABIL

Eu si sotul meu am hotarat ca nu mai putem convietui si am hotarat sa divortam amiabil.Precizez ca avem 2 copii minori 9 si 12 ani,ar trebui sa facem o intelegere amiabila pentru acest lucru?Se poate fara prea multe infatisari
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 21:57, 20 Februarie 2010
Pe cererea de divort se poate rezolva usor. Pe cererea de incredintare a minorilor si de plata pensiei alimentare mai dureaza.
~ Conținut șters la cerere ~
divort amiabil da insa nu divort cu acordul partilor pentru ca aveti copii.
dupa depunerea cererii de divort de catre unul dintre soti sau de catre ambii,instanta va solicita autoritatii tutelare sa faca o ancheta sociala iar la urmatorul termen daca mai luati si 2 martori care sa sustina ca nu mai puteti convietui judecatorul va poate divorta
buna seara
divort pe culpa comuna cu nemotivarea hotararii ,stabiliti de comun acord in ce priveste incredintarea minorilor si pensia de intretinere care cum va plati care cum va creste copii cu doi martorii si ancheta sociala si daca dati dovada de intelegere si interes c minorilor sa le fie bine si trauma sa fie cit mai mica instanta va lua act de intelegere pe capatul de cerere al div si cel al ncredintarii si va audia doi martorii pentru incredintare si se va termina in 3 termene daca aveti noroc .
ok, bafta aveti grija la redactarea cererii ...cit mai complet si concret
av daniela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters175146 ContSters175146 sotia mea cu care sunt in curs de divort a plecat in strainatate acum 1.9 luni.eu raminind aici cu cei 2 copii minori .Ce sanse am ca cei 2 copii sa ramina ... (vezi toată discuția)
Cat de repede se poate divorta ? IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna seara, va rog sa-mi spuneti si mie cum sa procedez pt. un divort rapid in conditiile in care am doi copii minori, o casa si vreo doua rate comune la ... (vezi toată discuția)
Divort rapid posibil? dorin_bi dorin_bi Buna ziua Pe scurt situatia este urmatoarea: - reclamanta doreste divortul din culpa comuna, incredintarea minorului, pastrarea numelui si 50% din ... (vezi toată discuția)