avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AMENDA JUDICIARA PLATITA - POT FI ASOCIAT UNIC INTR-UN ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AMENDA JUDICIARA PLATITA - POT FI ASOCIAT UNIC INTR-UN SRL? VA ROG URGENT UN RASPUNS

Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns
buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la administratie apare in cazierul judiciar. Acum 4-5 ani am facut o mare prostie intr-un market. agentii de paza au chemat politia, apoi am mers la politie am dat o declaratie prin care am recunoscut fapta iar dupa ceva timp am primit acasa hotararea de la tribunal ca trebuie sa achit o amenda judiciara in valoare de 500 lei. La momentul acela toate bunurile pe care le sustrasem le-am si achitat, avand copia bonului de la casa. Imi puteti spune daca amenda judiciara este aceeasi cu cea administrativa? imi este neclar acest lucru. Ma mai puteti ajuta sa-mi spuneti daca va aparea aceasta fapta in cazierul judiciar sau fiscal daca va fi nevoie? Astept cu interes raspunsul dumneavoastra. As vrea sa-mi infiintez o societat cu raspundere limitata in care sa fiu asociat unic si vreau sa stiu daca pot face acest lucru sau sa ma ajutati cu un sfat cum as putea proceda sa pot fi asociat unic. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters97696 , utilizator 14:26, 21 Februarie 2010
Nu va aparea nimic in cazierul fiscal. Acolo apar doar amenzile sau pedepsele fiscale, ceea ce nu e cazul.

Amenda administrativa nu e acelasi lucru cu amenda judiciara.
V-am explicat mai sus. Administrativa nu apare in cazier, judiciara/penala apare.
Dar, eu cred ca de fapt ati avut amenda administrativa+cheltuieli judiciare, daca ati primit hartia de la parchet cu neincepere. Cred ca de aceea incurcati termenii.
Ca sa primiti amenda penala/judiciara trebuia sa fie o judecata, sa va prezentati la judecatorie etc.

De aceea v-am zis, daca nu gasiti hartia pana luni, faceti ce v-am spus. Daca nu apare nimic in cazierul judiciar, inseamna ca am avut dreptate, si amenda era administrativa si nu aveti nici o problema.
aceasta hartie am primit-o in 2005-2006 , nu mai stiu exact. cand am platit la administratie, pe chitanta mi-a scris amenda judiciara cu valoarea de 500 lei.
dar spuneti-mi va rog daca pot duce actele la registrul comertului, eu fiind asociat unic. Este foarte important pentru mine. Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2010
myrali, utilizator
Nu vi se pare simplu ce v-am recomandat?
Luni mergeti la caziere judiciare si scoateti unul. Cititi pe el ce scrie si daca nu figurati cu nimic, sunteti in regula.

Printre actele pe care doriti sa le depuneti nu sunt si cazierele ( judiciar si fiscal)? atunci cum doriti sa le depuneti inainte sa le aveti?

Luni daca aveti cazierul si e curat, il scoateti si pe cel fiscal si depuneti actele la ORC.
insist cu aceasta intrebare pentru ca am inteles ca trebuie doar cazierul fiscal care imi va fi scos direct de la registrul comertului parca am inteles. Nu trebuie sa merg eu, il va scoate persoana care se ocupa. De aceea intreb daca este o problema. Sa nu ma apuc sa dau banii si sa nu rezolv nimic. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc frumos.
Am verificat actele de care aveti nevoie. Nu e necesar cazierul judiciar, deci puteti sta linistit.

Dati banii si faceti-va societatea. Succes!

Puteti verifica si dvs.: [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar - necesar la angajare - rog urgent raspuns mmyry mmyry Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
Furt calificat law32 law32 Buna seara! Sunt un baiat de 17 ani ce a comis fapta de furt calificat in urma cu aprox un an impreuna cu un coleg de clasa de aceeasi varsta.Dupa 11 luni de ... (vezi toată discuția)
Furt supermarket ilarion184 ilarion184 Buna ziua am primit acasa o amenda administrativa de 500 RON +50 ROn cheltuieli de judecata pentru un furt din mall. Scrie cercetat pentru savarsirea ... (vezi toată discuția)