avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... pensie blocata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

pensie blocata

buna seara.
As dori sa imi d-ati un sfat cu privire la retinerea totala a pensiei.
Am avut intirzieri la plata ratelor la una din Banci si ni s-a oprit toata pensia pe luna februarie, fiind singurul nostru venit(sotia nu lucreza si am doi copii inca la liceu).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 20:15, 20 Februarie 2010
Nu se poate bloca pensia integral. Cineva greseste Casa de Pensii, daca ea va retine sau Banca daca primiti banii pe card. Faceti o petite acolo unde va opreste suma , daca nu contestati la instanta.
Indiferent de intarzieri la terti/credite in derulare,legal nu poate fi retinuta pensia integrala.
Fie este eroare la oficiul de pensi ,fie alta este justificarea.
Lamuriti urgent situatia la oficiul de pensii .
nu au dreptul sa va retina mai mult decat 1/3 din pensie in cazul unei singure banci ... daca sunt mai multe poprirea poate fi de maxim jumatate.

verificati unde este eroarea si lamuriti situatia sau contestati in instanta =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire FYSHER44 FYSHER44 IN URMA UNUI CREDIT NEACHITAT LA TIMP DIN MOTIVE PERSONALE, MI S-A INFINTAT POPRIRE PRINTR-UN TITTLU EXECUTORIU.PROBLEMA MEA ESTE URMATOAREA:EXECUTORUL A ... (vezi toată discuția)
Oprirea venitului de catre banca prepelita mariana prepelita mariana am revenit din crestere copil la acelasi loc de munca unde eram platita prin card de debit dupa o luna de zile cand am primit salariu in cont banca mi l-a ... (vezi toată discuția)
Cuantum poprire clearwater clearwater Buna ziua..! AM nevoie de un sfat care ma depaseste.Am mai multe datorii care stau in felul urmator:banca opreste 760 din salariu de 1500 dar fara executie ... (vezi toată discuția)