avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recurs admis pe baza de acte false
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recurs admis pe baza de acte false

Buna ziua,
Am castigat un proces cu fostul meu angajator, acesta a facut recurs iar Curtea de Apel a anulat hotararea instantei de fond. La baza a stat un document fals depus de angajator. #-o
Ieri am primit comunicarea si am avut socul vietii mele vazand cum a motivat instanta Curtii de Apel Alba admiterea recursului. Intrucat pe hotarare scrie "irevocabila" nu stiu daca se mai poate face ceva.
Din punct de vedere procedural, ma mai pot adresa vreunei instante? Daca da, in ce fel? Si in ce termen?
Va rog urgent un raspuns concret.
Multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 22 Februarie 2010
Exista posibilitatea exercitarii cailor de atac extraordinare - contestatie in anulare si revizuire.
Acestea pot fi exercitate in conditiile si in termenele prevazute de cdoul de procedura civila.

P.s.
despre ce document este vorba? ....
Eu am fost concediat in, atentie, va rog, 09 februarie 2009, fara a exista o decizie scrisa din partea conducerii, referitor la reducerea postului meu, adica nu a facut dovada ceruta de art.65 care spune ca concedierea trebuie sa aiba cauze reale. In recurs, angajatorul a "fabricat " o decizie, dar, atentie din nou aceasta are data de 20 decembrie 2009. Februarie 2009 nu e inaintea lui decembrie 2009?:O Cum putea firma sa emita o decizie referitoare la mine, cand in decembrie 2009 adica acum doua luni eu nu mai eram angajatul ei de cateva luni!
Decizia nici nu are numar de inregistrare in registrul de intrari -iesiri al firmei?
ce exceptie s-a invocat ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2010
ctynn, utilizator
Nu am acum in fata hotararea Curtii.
Instanta de fond a considerat ca angajatorul nu a facut dovada ca reducerea postului a fost efectiva, asa am castigat procesul, pe cand Curtea a mentionat acea decizie din viitor (star trek, nu?) ca dovada a reducerii postului. Adica, eu nu mai lucram inca din 09.02.2009 la firma, iar dupa zece luni de la concediere (cand nu mai aveam nici o legatura cu firma), conducerea societatii emite o decizie prin care imi reduce postul??
consultati si un avocat pentru formularea contestatiei in anulare. termen pana in 15 zile de la comunciare sau 1 an de la actul de executare silita!

Alte discuții în legătură

Cai de atac...ce urmeaza? nelu_nedi nelu_nedi Buna ziua, Am facut o plingere penala impotriva unei persoane la parchet,iar acesta a dat ca solutie neinceperea urmariri penale, m-am adresat prim ... (vezi toată discuția)
Eroare judiciara windwolf35 windwolf35 va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat bun....in urma cu 10 ani se comite o grava eroare judiciara impotriva mea de catre justitie in sensul ca am fost judecat ... (vezi toată discuția)
In litigiile de munca se poate solicita reexaminarea daca hotararea pronuntat in apel este total opusa celei pronuntata in fond? cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca intr-un litigiu de munca s-a pronuntat la fond o sentinta prin care s-a respins actiunea reclamantului in intregime iar ... (vezi toată discuția)