avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bani fac legea?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bani fac legea?

buna ziua!
se poate ca unui angajat sa ii se faca dosar penal deoarece firma a iesit lipsa la inventar ?tin sa precizez ca acestea este invinuit pe nedrept si nu a semnat niciun proces verbal pentru inventar iar s:((eful acestuia il ameninta cu deschiderea unui dosar penal si cu multe alte lucruri justificand ca are bani,putere .acesta nu a primit deloc salariu aferent lunii ianuarie inca iar programul de munca este de 10 ore pe zi (luni-sambatai, sambata pana la 1).va rog ajutati ma se poate face ceva ca acest angajator sa nu comita o nedreptate deoarece pentru noi oamenii de rand este foarte greu sa te mai angajezi mai ales daca ai si un doasr penal.
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 17:18, 20 Februarie 2010
plangere penala pentru lipsa in gestiune ? :stunned:
aaa firma asta nu are si serviciu de paza ???
pentru angajator actiune civila in temeiul art. 270 c. mun.
pentru salariat drepturi salariale in termen de max. 3 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata pe baza gestiunii alebm alebm Buna seara, Am o mare problema cu firma la care am lucrat in anul 2008-2009, in functia de directoare de magazin(electrocasnice). Am fost data in judecata ... (vezi toată discuția)
Furt din gestiune-situatie ciudata! pardalian00 pardalian00 sunt gestionar la o firma de conserve-pateuri. acum o luna am sustras din gestiune 600 de pateuri. ulterior s-au gasit acele pateuri pe piata fara acte. dupa o ... (vezi toată discuția)
Amenintare maruska maruska am lucrat intr-o firma pina in 2009 cand am plecat din cauza unor neintelegeri.In fiecare luna se efectua inventar,dar acum citeva zile am primit o instiintare ... (vezi toată discuția)