avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alchoolemie peste 1
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alchoolemie peste 1

daca cineva a avut alchoolemie peste 1 pe ce perioada i se poate suspenda permisul de conducere ?la controlul etilotest a avut valoarea de 0,98
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2010
alfonso, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:44, 20 Februarie 2010
Se anuleaza.Il pierde.
Pentru alcoolemia ,cu care ati fost depistat,urmeza a se incepe urmarirea penal,situatie in care vi se va intocmi un dosar penal,care va fi inaintat cu rechizitoriu judecatoriei competente teritorial,care va pronunta o sentinta de condamnare de la 1 an la 5 ani,probabil cu suspendarea executarii.
Urmeaza ca permisul deja retinut, sa va fie anulat.
Pana la urma este bine ca poate scapa de inchisoare.
In SUA pentru o astfel de fapta trebuie sa plateasca cautiune si sa mai dea si cateva mii de dolari la avocat.
ASTA da reeducare...pentru ca daca nu da, executa o pedeapsa cu inchisoare...cu executare.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta alcoolului dula_mondialu dula_mondialu am fost testat cu etilotestul de organele de politie si mi-a iesit o alcoolemie de 0,57 in aerul expirat,si 1,10 rspectiv 0,95 in sange. ce mi se poate ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu autovehicul neinmatriculat + numere false florinpopescu florinpopescu Buna ziua, Am fost prins acum doua saptamani circuland cu autovehicul neinmatriculat,si cu numere false. In anul 2001 am fost condamnat pentru furt la 1 an ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, anulare permis sau doar suspendare elena29 elena29 Buna seara, in data de 15 octombrie un prieten de al meu a fost oprit de Politie in timp ce conducea sub influenta bauturilor alcoolice. Testat fiind cu ... (vezi toată discuția)