avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Portal -baza de date executari silite
Discuție deschisă în Executare silită

Portal -baza de date executari silite

Ce parere aveti despre un portal care vrea sa creeze o baza de date actualizata a tuturor executarilor silite din Romania? Pentru asta avem nevoie de sprijinul bancilor si executorilor judecatoresti.
Cel mai recent răspuns: sia2010 , utilizator 18:50, 20 Februarie 2010
Inainte de sprijin din partea unitatilor mentionate , va revine obligatia obtinerii drepturilor de a utiliza respectivele informatii cu caracter special si ale face publice
E adevarat. Am facut demersuri la majoritatea. Nu vad motivul pentru care nu s-au aratat interesati. In alte tari exista astfel de portaluri si sunt foarte utile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre incuviintarea executarii silite tatiana28 tatiana28 Buna seara.Va rog sa ma ajutati sa inteleg un lucru.Executorul trebuie sa ceara incuviintarea executarii silite (a unei hotarari judecatoresti-executare sulta) ... (vezi toată discuția)
Executare silita - actualizare datorie mike_ mike_ Am de platit o creanta in urma unei sentinte judecatoresti, ma gasesc in procesul de executare silita. Executorul judecatoresc a actualizat suma de plata masiv ... (vezi toată discuția)
Bani trasi din cont de banca fara sa fiu anuntat MariusOvidiu MariusOvidiu Buna ziua Problema mea este urmatoarea: Eu sunt in concediu de paternitate si indemnizatia pentru cresterea copilului imi vin lunar intr-un anumit cont ... (vezi toată discuția)