avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

somatie executare silita

Buna seara. As avea si eu o intrebare si anume, azi am ridicat de posta somatia de la banca. Am facut refinantare la ei in august 2009 si in ultimele 3 luni nu am mai putut achita rata pt ca nu mi-am primit salariul la timp si in cele din urma am fost data afara. Initial a fost card de cumparaturi si acum sunt pe refinantare asa cum am zis mai sus. In somatie scrie ca in 3 zile lucratoare sa inapoiez suma totala datorata adica 7500 ron. Nu am girat cu nimic dar am apartamentul pe numele meu. In caz de executare silita ce mi se poate intampla?As incerca luni sa vb cu ei pt o reesalonare.Astept un raspuns cat se poate de repede, daca se poate:(. Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:55, 20 Februarie 2010
buna seara
de preferat sa discutati cu ei sa le explicati situaita ca nu mai aveti servici si nici salariu momentan,poate va vor mai acord o prioada de gratie ..citeva luni
oricum sunteit in baza de date si cum veti primi in contun de car o suma va fi blocata de banca iar daca nu veti achita prin instanta vor obtine o hot jude si va vor executa pe bunurile prop pers .
av daniela
Chiar daca nu ati girat (ipotecat) cu nimic in caz de executare silita o sa se ajunga si la apartament daca nu se poate recupera mai usor debitul. Creditorii chirografari (cum sunteti d-voatra) garanteaza cu intregul lor patrimoniu (adica cu tot ce au) creantele lor. Incercati reesalonarea pentru ca este atat in interesul d-voatra cat si al bancii (care are interes sa-si incaseze banii si sa ramana cu un client nu sa scoata la vanzare un apartament).
Desfasurati toate demersurill cu creditorul pentru esalonare plati.
In caz contrar,prin executare silita va vor fi executate toate bunurile in evidenta fiscala,pana la acoperirea debitului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot amana o executare silita ? mihai2010 mihai2010 Am si eu o intrebare. Daca am contractat un credit de nevoi personale , pe persoana fizica , cu ipoteca asupra unui imobil, si ulterior am facut o refinantare ... (vezi toată discuția)
Executare silita dana tudor dana tudor am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Recuperari datorii la banca patruv patruv buna seara . am un credit la o banca si nu am platit devreo doi ani . am asigurare facuta de ei pe viata si un garant . acum citeva zile am primit o somatie sa ... (vezi toată discuția)