avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita a bunurilor
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita a bunurilor

Va rog sa ma ajutati intr-o problema:
sunt divortata din 2001,in urma procesului de partaj casa si toate bunurile dobandite in timpul casatoriei mi-au ramas mie.Fostul meu sot nu si-a schimbat adresa din buletin si primesc corespondenta in cutia mea postala.De curand a primit o somatie(are datorie catre o banca) de executare silita a bunurilor chiar si lipsa acestuia.
Intrebare:
Se poate sa vina executorul si sa-mi ia din lucruri?
Precizez ca am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pe casa,lucruri.
Cel mai recent răspuns: ruxandralider , utilizator 16:17, 21 Februarie 2010
faceti copie dupa hotararea def si irevoc, legalizati-o si prezentatui-o executorului, aratandu-i ca bunurile nu mai sunt ale sotului dvs.
Raspunsul dat de Mira este mai mult decat corect dar numai în situatia in care imprumutul bancar s-a facut dupa desfacerea casatoriei.
Da se pare ca ati primit raspunsuri potrivite,as mai adauga un lucru, ati inregistrat la cf hotararea definitiva prin care ramaneti cu tot? daca acolo apare ca sunteti casatorita cu fostul iar casa figureaza ca bun comun s-ar putea sa va puna sechestru pe casa.
Scoateti un extras cf verificati sa nu aveti vre-o ipoteca inscrisa in cf,ocazie cu care faceti notarea la cf cu o copie legalizata a hotarari de divort si una tot legalizata dupa hatararea prin care dobanditi casa. va costa 60 lei notarea in cf dupa care nu mai puteti avea probleme.
Ultima modificare: Duminică, 21 Februarie 2010
ContSters79960, utilizator
Multumesc mult.
Imprumutul bancar s_a facut dupa desfacerea casatoriei.
Imi puteti spune ce inseamna "cf"?
Ultima modificare: Duminică, 21 Februarie 2010
ruxandralider, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort bucuresco bucuresco Ce se intampla cu cu certificatul de casatorie dupa divort,ce directie capata? ce face cu el dupa pronuntarea divortului? (vezi toată discuția)
Se poate realiza divortul pe cale amiabila? instalatii instalatii Sunt casatorita de 2,5 ani. relatia a inceput sa scartaie acum 1.5 ani . am remediat neintelegerile atunci dar acum nu mai vreau si nici nu pot. motivele de ... (vezi toată discuția)
Achizitie bunuri dupa introducerea actiunii de divort organiz3rul organiz3rul buna ziua. sunt in plin divort, destul de \"zgomotos\" cu sotia si vreau sa-mi achizitionez un apartament. banii ptr apartament sunt o parte donati de mama si ... (vezi toată discuția)